PlayStation Plus 730 dagen NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PSN Plus 730 dagen NL

155

verkocht!

PlayStation Plus 730 dagen NL

104,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

104,95

p/s

Aantal

€ 104,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Plus 730 dagen NL

PSN Plus 730 dagen NL

Ben je graag lid van PlayStation Plus en heb je geen zin om steeds nieuwe kaarten te kopen? Met de PlayStation Plus 730 dagen NL kaart kun jij je abonnement in één keer verlengen met 2 jaar! Let op: deze kaart kun je alleen gebruiken als je een Nederlands account hebt. Voor mensen met een Belgisch account zijn er Belgische PSN Plus kaarten.

De voordelen van PlayStation Plus

De reden dat mensen kiezen voor een PlayStation Plus abonnement, is dat je gebruik kan maken van diverse opties en kortingen. Zo kan je samen met je vrienden online multiplayer games spelen als je een PS4 console hebt. Slechts één van jullie heeft een game nodig om die game met z’n allen te kunnen spelen. Ook kan je een game waar jij aan begonnen bent doorgeven aan een vriend zodat hij of zij verder kan spelen. Daarnaast bespaar je met PlayStation Plus flink wat geld als je graag games koopt. Als je een PS3, PS4 of PS Vita hebt, dan kun je elke maand twee gratis games downloaden. Je profiteert ook van exclusieve kortingen op games en add-ons. Met de cloud kun je een back-up maken van games die je speelt, zodat je verder kan spelen op een andere PS console.

PlayStation Plus 730 dagen NL bestellen

Op Livekaarten.nl kan je diverse PSN Plus kaarten bestellen waarmee je een abonnement kan afsluiten voor een bepaalde duur. Naast de PlayStation Plus 730 dagen NL kaart kun je bij ons ook terecht voor kaarten met een duur van 90 dagen en 365 dagen. Om te bestellen vul je de gegevens in en je betaalt op de gewenste manier. Direct na betaling ontvang je de code op je scherm en in je mailbox. Deze code kun je inwisselen bij de PlayStation Store op je PS console om meteen je abonnement te starten!

Tip: Met een PSN Card kun je eenvoudig een aankoop doen in de Online Store van PlayStation en Sony!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.