Max the Curse of Brotherhood- Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Max the Curse of Brotherhood Xbox 360

87

verkocht!

Max the Curse of Brotherhood- Xbox 360

3,25

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

3,25

p/s

Aantal

€ 6,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 3,25

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Max the Curse of Brotherhood Xbox 360

Max the Curse of Brotherhood Xbox 360

Op Livekaarten.nl vind je diverse Xbox digital game codes die geschikt zijn voor een Xbox Console. Een voorbeeld van deze games is Max the Curse of Brotherhood Xbox 360. Deze game kan alleen gespeeld worden op de Xbox 360, maar wij hebben de game ook voor de Xbox One.

Het verhaal van Max the Curse of Brotherhood

Het broertje van Max, Felix, maakt het speelgoed van Max kapot in zijn kamer. Max is hier natuurlijk niet blij mee en zoekt op internet naar een manier om van zijn broertje af te komen. Een magische kracht kan hem helpen, dus Max spreekt de magische woorden uit waarna een portaal verschijnt. Er komt een enorme klauw uit het portaal die zijn broertje Felix vastgrijpt en naar binnen trekt. Max krijgt spijt van zijn beslissing en duikt het portaal in om zijn broertje te redden. Max the Curse of Brotherhood Xbox 360 is een platform- en puzzelgame. Je moet verschillende missies uitvoeren, die samen één verhaallijn vormen. Naast de normale kenmerken van een platformspel maak je ook gebruik van magische krachten om puzzels op te kunnen lossen. Zo kun je onder andere pilaren van steen creëren, water een andere kant op laten stromen en je kan vuur oproepen om vijanden te verslaan.

Max the Curse of Brotherhood Xbox 360 bestellen

Je kan op Livekaarten.nl erg eenvoudig Max the Curse of Brotherhood voor de Xbox 360 bestellen. Je hoeft alleen maar de gegevens in te vullen en op de gewenste manier te betalen. Je ontvangt binnen enkele minuten na betaling de code op je scherm en in je mailbox. Deze code kun je inwisselen op de website van Xbox, zodat je de game kan spelen. Het voordeel hiervan is dat je meteen kan genieten van je aankoop!

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.