Forza Horizon Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Forza Horizon

147

verkocht!

Forza Horizon Xbox 360

16,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

16,95

p/s

Aantal

€ 16,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Forza Horizon

Forza Horizon

Heb je een Xbox 360 en ben je gek op racegames? Dan is Forza Horizon zeker wat voor jou! Deze game is uitsluitend geschikt voor de Xbox 360. Gamers met een Xbox One kunnen kiezen voor Forza Motorsport 5.

Forza Horizon Xbox 360 spelen

In Forza Horizon voor de Xbox draait het allemaal om autoraces. Het spel speelt zich af in Colorado, waar het fictieve Horizon Festival wordt gehouden. Het is een open-road game waarbij de gameplay erg lijkt op die van voorgaande games binnen deze serie. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit ongeveer 300 verschillende auto’s, de bewegingen zijn realistisch en de vormgeving is erg gedetailleerd. Het doel van het spel is om tijdens diverse races polsbanden te verzamelen door te winnen. Daarnaast moet jij je populariteit verhogen door snel te rijden, door bezittingen te vernietigen en door stunts uit te voeren. Het spel lijkt erg op Forza Motorsport 4, waardoor de verschillende typen off-road terreinen geoptimaliseerd zijn. Je kan in sommige gebieden dan ook off-road rijden, terwijl je andere keren door vangrails op de weg moet blijven. Ook zijn er verschillende typen races, van drifts en rally’s tot point-to-point races. Hierdoor blijven de races spannend en hoef jij je nooit te vervelen.

Forza Horizon Xbox 360 bestellen

Het bestellen van Forza Horizon Xbox 360 is erg eenvoudig op Livekaarten.nl. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen naast de productafbeelding en daarna betaal je op de gewenste manier. Binnen enkele minuten na de betaling verschijnt de code op je beeldscherm en de code wordt naar je gemaild. Deze code kun je inwisselen op de website van Xbox om zo Forza Horizon te kunnen spelen. Naast Forza Horizon vind je bij ons ook andere Xbox digital game codes voor games zoals Assassin’s Creed en Borderland 2.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.